Home / Extra / Familieberichten

Familieberichten


UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids In Memoriam De Videograaf.nl

De Videograaf.nl

Professioneel en persoonlijk (foto) In Memoriam Een professioneel In Memoriam is een bijzondere herinneringen aan het leven van een overledene. Foto’s (rouw)teksten en eventueel videobeelden worden door De Videograaf tot een prachtig geheel bewerkt. Een In Memoriam kan worden getoond tijdens een (rouw)dienst, maar ook als herinnering op gedenkwaardige data, zoals een verjaardag, een sterfdag of een trouwdag. Het kan ook heel bijzonder en waardevol zijn om iemand een In Memoriam cadeau te geven. Op onze website staan verschillende voorbeeldthema’s waaruit u een keuze kunt maken. Op basis van uw voorkeur maken wij een persoonlijk en professioneel In Memoriam, eventueel binnen 1 of enkele dagen. Ook kunnen wij ervoor zogen dat het In Memoriam op de juiste plek terecht komt, bijvoorbeeld het crematorium waar de uitvaartplechtigheid gaat plaatsvinden. Via onze website wordt u stapsgewijs geholpen met het invullen van de gegevens, het uploaden én eenvoudig sorteren van de foto’s.

Adres
Pieter Buismanstraat 12
8151 BG
Lemelerveld

Telefoon
0572 850750

Website

E-mail

Rubriek
In Memoriam
LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Erik Oltmans Erik Oltmans
  Reacties
  lees meer | 47 reacties
 2. Lindsey Nga (11) Lindsey Nga (11)
  Reacties
  lees meer | 16 reacties
 3. Mario Mario
  Reacties
  lees meer | 50 reacties
 4. Tharukshan Selvam Tharukshan Selvam
  Reacties
  lees meer | 85 reacties
 5. Man (20) uit Groningen Man (20) uit Groningen
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Bé Wever Bé Wever
  Reacties
  lees meer | 23 reacties