Uitgelicht

Mieke Telkamp

Zangeres Mieke Telkamp is in de nacht van woensdag...

lees meer | 26 reacties

Wytze Pennink

Het lichaam dat maandag aan het begin van de midda...

lees meer | 84 reacties

Ribanna van Montfoort

De vrouw die zondagavond in haar woning aan de De ...

lees meer | 55 reacties

Acteur Marnix Kappers

Acteur Marnix Kappers is in Amsterdam overleden. H...

lees meer | 24 reacties

Wout Pennings

De 31-jarige Wout Pennings uit Schijndel is zondag...

lees meer | 6 reacties

Derrel Niemeijer

Derrel Niemeijer, de eerste nachtburgemeester van ...

lees meer | 6 reacties

Motorrijder (22)

Bij een aanrijding tussen Wierden en Rijssen is vr...

lees meer | 6 reacties

Wilma Demon - de Koning

Wilma Demon - de Koning is zondagavond overleden i...

lees meer | 7 reacties

Actueel

Fietsster (56) overleden na botsing met hardloper

Een 56-jarige fietsster is overleden nadat ze in botsing was gekomen met een hardloper. Het ongeluk gebeurde donderdagochtend op de Hagmolenbeekweg in Enschede. De vrouw werd zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht en is daar overleden.

Lees verder

Denise Pronk (23) onder trein Indonesië

De 23-jarige Denise Pronk uit Tilburg is donderdag omgekomen toen zij op een station in de Indonesische stad Yogyakarta onder een trein kwam. Dat schrijft het Brabants Dagblad dat zich baseert op Indonesische media.

Lees verder

Zangeres Mieke Telkamp (82) overleden

Zangeres Mieke Telkamp is in de nacht van woensdag op donderdag in haar woonplaats Zeist overleden. Dit heeft haar management vandaagg bekendgemaakt. De zangeres bekend van de hit Waarheen Waarvoor is 82 jaar geworden.

Lees verder


RnB-platenbaas Phil Chess (95) overleden

Phil Chess, de oprichter van het befaamde Amerikaanse platenlabel Chess Records, is op 95-jarige leeftijd overleden. Samen met zijn broer Leonard (1917-1969) kocht hij rond 1950 de aandelen van het label Aristocrat Records.

Lees verder

Een 53-jarige man uit Ede omgekomen bij ongeluk op A50

Een 53-jarige man uit Ede is om het leven gekomen bij een ongeluk op de A50 in de nacht van woensdag op donderdag. Het ongeluk gebeurde rond 01.30 uur tussen Sint-Oedenrode en Veghel.

Lees verder

Markante Franeker-kenner Tammo Feenstra onverwacht overleden

Een markante inwoner van Franeker is niet meer. Stadsfrieskenner Tammo Feenstra is maandag tijdens zijn vakantie volkomen onverwacht overleden.

Lees verder


Nederlander (28) omgekomen in Mönchengladbach

Een 28-jarige Nederlander is om het leven gekomen door een verkeersongeluk in de Duitse stad Mönchengladbach. Hij botste in de nacht van dinsdag op woensdag frontaal tegen een boom.

Lees verder

Archivaris Ties Wiegman (85) uit Enschede overleden

Ties Wiegman (85) is overleden. Hij schreef het standaardwerk Enschede 1940-1945. En nog veel meer. Enschede is schatplichtig aan Ties Wiegman. Hij heeft meer dan twintig (kijk-)boeken op zijn naam staan met in de hoofdrol Enschede of Enschedeërs.

Lees verder

Fietsster (66) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Weerdinge

Een fietsster (66) uit Emmen is maandagochtend overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur aan de Dorpsstraat in Weerdinge.

Lees verder

Dode door ongeval bij Odoorn

Een automobilist is zondagochtend om het leven gekomen door een ongeval op de parallelweg van de N34 bij Odoorn (Drenthe).

Lees verder

Frans (70) en Alie (64) Tingen overleden bij brand op woonboot

In Zwolle zijn de bewoners, Frans en Alie Tingen, overleden bij een brand op een woonboot. De brand brak in de nacht van zaterdag op zondag rond half 3 uit. Toen de brandweer bij de boot op het Almelose kanaal aankwam, troffen ze de twee bewoners en hun hond levenloos aan.

Lees verder

Oud-journalist Hans van Bovene in Vught overleden

Kort voor zijn 82ste geboortedag is voormalig journalist Hans van Bovene vrijdag in zijn woonplaats Vught overleden. Hans van Bovene was vanaf begin jaren zeventig langdurig in verschillende functies werkzaam voor het Brabants Dagblad.

Lees verder

familieberichten