Uitgelicht

Mees van de Ridder (12)

Mees van de Ridder, de 12-jarige jongen die maanda...

lees meer | 74 reacties

Docent Berry Hogenkamp

Het Twents Carmel College is in diepe rouw gedompe...

lees meer | 163 reacties

Een 5-jarig jongetje

Het 5-jarige jongetje uit Schiedam dat gisteravond...

lees meer | 12 reacties

Wendy (46)

De 46-jarige Wendy die donderdagochtend vroeg doo...

lees meer | 7 reacties

Klaas Tulp

Na een ziekbed van ruim een half jaar is Klaas Tul...

lees meer | 7 reacties

Marit van Dijk

Marit dievrijdag gewond raakte bij een ongeval op ...

lees meer | 21 reacties

Guus Spruijt

Guus Spruijt is afgelopen dinsdag op 73-jarige lee...

lees meer | 2 reacties

Charmian Carr

De Amerikaanse actrice Charmian Carr, die de rol s...

lees meer | 4 reacties

Actueel

Motorrijder overleden na ongeval A59 bij Waalwijk

Een motorrijder zou de macht over het stuur zijn verloren en kwam ten val na een aanrijding met een vrachtwagen, zo meldt de politie. Hulp van het ambulancepersoneel mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Lees verder

Apeldoornse zangeres Lydia Tuinenburg (76) overleden

Zangeres Lydia Tuinenburg is op 76-jarige leeftijd overleden in de Verenigde Staten. De Apeldoornse zangeres scoorde in 1959 een megahit met 'Send me the pillow'.

Lees verder

Nanne (67) dood gevonden in sloot in Joure

De man die dinsdagochtend levensloos is aangetroffen in het water bij de Blaauwhoflaan in Joure, is een 67-jarige Jouster Nanne. De man is vermoedelijk met zijn fiets in het water geraakt. Wanneer dat is gebeurd, is onduidelijk.

Lees verder


Man (60) komt om bij ongeval met tractor op ponton

Een man uit Oppenhuizen is met zijn tractor dinsdagochtend in het water gevallen bij Uitwellingerga. De man viel met zijn tractor van een ponton in het water. Dat gebeurde bij de Sjuwedyk in Uitwellingerga.

Lees verder

Mees van de Ridder (12) uit Nijkerk na ongeluk met betonwagen overleden

Mees van de Ridder, de 12-jarige jongen die maandagochtend zwaar gewond raakte bij een ongeluk in Putten, is dinsdagochtend aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de school op haar website.

Lees verder

Camperbestuurder overleden na botsing tegen woning

Aan de Oudedijk in Drieborg is in de nacht van maandag op dinsdag een bestuurder van een camper om het leven gekomen bij een ongeluk. Hij of zij botste door nog onbekende oorzaak tegen een rijtjeshuis. Het voertuig vloog daarbij in brand.

Lees verder


Golflegende Arnold Palmer (87) overleden

In de Verenigde Staten is golfer Arnold Palmer overleden. Hij wordt beschouwd als een van de beste golfers aller tijden. Palmer overleed zondag in Pittsburgh op 87-jarige leeftijd. Hij had al langer gezondheidsproblemen.

Lees verder

Slachtoffer aanrijding Helden is 61-jarige vrouw

De vrouw die maandagochtend in Helden door een aanrijding met een truck om het leven kwam, is een 61-jarige vrouw uit Panningen.
Dat kan de politie inmiddels melden.

Lees verder

Deelneemster (25) overleden na Dam tot Damloop

De 25-jarige vrouw die vorige week zondag in Zaandam onwel werd tijdens de Dam tot Damloop is overleden. Dat bevestigt de organisator aan AT5: 'Met ontsteltenis hebben wij moeten vernemen dat de deelneemster is overleden.

Lees verder

Tragische dood honkballer José Fernandez (24)

De Cubaans-Amerikaanse honkballer José Fernandez is zondagochtend (lokale tijd) op tragische wijze om het leven gekomen. De pitcher van de Miami Marlins overleed bij een bootcrash. Naast de 24-jarige honkballer lieten nog twee andere opvarenden het leven.

Lees verder

'Do The Right Thing' acteur Bill Nunn overleden (62)

De Amerikaanse acteur Bill Nunn is overleden. Hij is vooral bekend van de films Do The Right Thing en de Spiderman-filmreeks. Nunn speelde in meer dan 40 films. Hij werd beroemd door de rol van Radio Raheem in de Do The Right Thing van regisseur Spike Lee uit 1989

Lees verder

Scooterrijder (18) overleden bij ongeval in Bemmel

Een 18-jarige scooterrijder uit de gemeente Overbetuwe is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval in Bemmel.

Lees verder

familieberichten