Uitgelicht

Rense Westra

Acteur Rense Westra is maandag overleden. Hij is 6...

lees meer | 92 reacties

Papillon (7)

In een woning aan de Zeswegenlaan in Heerlen is zo...

lees meer | 47 reacties

Mariska Peters

Het lichaam dat zondagochtend werd gevonden in de ...

lees meer | 95 reacties

Joep Peeters

In de nacht van vrijdag op zaterdag is Joep Peeter...

lees meer | 6 reacties

Tijn Roberts

Op de Ringbaan-Oost in Tilburg is zaterdagavond mo...

lees meer | 7 reacties

Leonard Nimoy

Leonard Nimoy is vrijdagochtend (plaatselijke tijd...

lees meer | 7 reacties

Ria van de Sandt - Jansen

De 86-jarige bewoonster Ria van de Sandt van het N...

lees meer | 8 reacties

Frans Hartman

Frans Hartman (75), ondernemer en voormalig voorzi...

lees meer | 5 reacties

Actueel

Man (30) uit Alphen omgekomen na botsing auto met trein

Bij het ernstige verkeersongeval op het spoor bij Zevenhuizen, zijn gisteravond twee mannen om het leven gekomen. Een 30-jarige man uit Alphen en een man van 26 uit Ter Aar kwamen om toen de bestelbus waarin zij zaten even na 22.00 uur werd gegrepen door een passagierstrein.

Lees verder

Man (26) uit ter Aar omgekomen na botsing auto met trein

Bij het ernstige verkeersongeval op het spoor bij Zevenhuizen, zijn gisteravond twee mannen om het leven gekomen. Een man van 26 uit Ter Aar en een 30-jarige man uit Alphen kwamen om toen de bestelbus waarin zij zaten even na 22.00 uur werd gegrepen door een passagierstrein.

Lees verder

Advendo-icoon Coen Dijkstra overleden

Coen Dijkstra uit Sneek, clubicoon, ere-lid en ere-bestuurslid met het zwart-witte hart van Advendo, is gisteren overleden. Coenraad Titus Dijkstra was clubman pur sang. Op 14-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen binnen wat later “zijn” Advendo zou worden.

Lees verder


Vrouw (47) overleden na ongeval in Venlo

De fietsster die maandagmiddag op de Columbusweg in Venlo zwaargewond raakte bij een ongeval, is overleden. De 47-jarige vrouw uit Venlo werd even voor half zes aangereden door een vrachtwagen en kwam klem te zitten onder het voertuig.

Lees verder

Acteur Rense Westra (68) overleden

Acteur Rense Westra is maandag overleden. Hij is 68 jaar oud geworden.Westra, geboren in Oudwoude, was wereldberoemd in Friesland als Beant Baas in Baas boppe baas.

Lees verder

3e dode door flatbrand Nijmegen

De brand in een seniorenflat in Neerbosch-Oost in Nijmegen heeft zondagavond een 3e leven geëist. Het gaat om een 86-jarige inwoner.
Burgemeester Bruls heeft in een reactie zijn medeleven uitgesproken.

Lees verder


Een 58-jarige man uit Stiens overleden bij ongeval

Op de Morseweg in Leeuwarden is maandagochtend bij een ongeval tussen een auto en een vrachtauto één van de betrokken bestuurders een 58-jarige man uit Stiens overleden. De aanrijding vond plaats ter hoogte van Postma Autoschade.

Lees verder

Wim Hofland omgekomen bij brand in Rhenens zorgcentrum

Bij een brand in zorgcentrum De Tollekamp in Rhenen is zondagmiddag Wim Hofland omgekomen en zijn meerdere bewoners gewond geraakt toen om even na 15.30 uur brand uitbrak.

Lees verder

Beeldhouwer Carel Visser (86) overleden

In zijn woonplaats Le Fousseret in Zuid-Frankrijk is beeldhouwer Carel Visser vannacht overleden. Dat heeft galerie Borzo in Amsterdam bekendgemaakt. Visser was 86 jaar.

Lees verder

Papillon (7) dood gevonden in huis

In een woning aan de Zeswegenlaan in Heerlen is zondag de 7-jarige Papillon dood gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf. Mogelijk is er sprake van een familiedrama.

Lees verder

Lichaam gevonden na brand Kollumerzwaag

Na een schuurbrand bij een woning aan de Foarwei in Kollumerzwaag is een lichaam gevonden. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om de 41-jarige bewoonster. De vrouw is sinds de brand vermist.

Lees verder

Motorrijder Tijn Roberts (22) overlijdt na botsing in Tilburg

Op de Ringbaan-Oost in Tilburg is zaterdagavond motorrijder Tijn Roberts (22) om het leven gekomen. Hij reed in de richting van de Ringbaan-Noord toen hij door onbekende oorzaak achterop een grote aanhangwagen botste.

Lees verder

familieberichten