UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Kinderen Uitvaartkistjes Ibis Productvernieuwers in uitvaart

Ibis Productvernieuwers in uitvaart

Het moet niet anders maar het kan wel. Dat is de achterliggende gedachte bij alle producten die Ibis, productvernieuwers in uitvaart maakt. De dood is een onderdeel van het leven en de kist vertelt veel over hoe je in het leven staat. Ibis ontwerpt en maakt vernieuwende uitvaartartikelen zoals kisten en grafmonumenten. De uitvaartkisten worden in kleine series gemaakt en zijn altijd op voorraad. Ibis kisten en draagbaren hebben een moderne vormgeving en zachte uitstraling en geven ruimte aan nieuwe rouwrituelen. De opbaarkisten, bijvoorbeeld, zijn een tussenvorm van een draagbaar en een traditionele kist en hebben een heel open karakter. Bij de kastkist en de Sakkara bestaat het deksel uit zeven losse plankjes. Deze worden vaak met tussenpozen één voor één geplaatst. Het lichaam verdwijnt daardoor langzaam uit beeld. Bij alle kistmodellen lopen de handgrepen rondom.

Adres
Californiëdreef 39 d
3565 BK
Utrecht

Telefoon
030 666 82 96

Mobiel
06 50 50 66 44

Website

E-mail

Rubriek
Kinderen Uitvaartkistjes


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties