UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Urnen Aardewerkatelier Phoenix Urnen

Aardewerkatelier Phoenix Urnen

* Een Nederlands ambachtelijk atelier, alle decoraties worden geheel met de hand geschilderd. * Door de verfijnde decoraties en de vorm zijn de urnen nauwelijks herkenbaar als urn, en daardoor zeer geschikt als sierurn in huis (ook beschikbaar in een vorstbestendige versie voor buiten). * Veel modellen bieden de mogelijkheid van het branden van een waxinelichtje.   * Ook een geheel eigen decoratie kunnen wij voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld een decoratie verwijzend naar de belangstelling / liefhebberijen van de overledene, of naar een afbeelding van de rouwkaart. * Duurzame keuze: Phoenix Urnen kiest voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Onze ovens draaien voor 100 % op de zonne-energie van onze eigen zonnepanelen. * Phoenix Urnen heeft diverse verkoopadressen in heel Nederland. Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt. Onze nieuwe catalogus van 2018 – 2019 is online beschikbaar. https://issuu.com/phoenixurnen/docs/catalogus_phoenix_urnen_-_2018_-_20

Adres


Assen

Telefoon
06 11 15 14 34

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Urnen


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties