UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Assieraden Metal Art

Metal Art

Laat je verrassen door de bijzondere en persoonlijke sieraden die gemaakt worden in het atelier van Metal Art. Hier vind je prachtige voorbeelden van het vakwerk van goudsmid Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen. Ga persoonlijk met Joeri of Mireille in gesprek als je  een herinneringssieraad wit laten maken. Dit kan een sieraad zijn waar een beetje as in zit, of wat haren in opgeborgen worden. Het nieuwe sieraad kan ook gemaakt zijn van goud van een bestaand sieraad. Symboliek en gevoel spelen een bijzondere rol in een gedenksieraad. Joeri en Mireille zullen altijd op een rustige en prettige manier met je meedenken. Achter hun winkel kun je een blik werpen in de werkplaats waar handwerk wordt gecombineerd met moderne CNC technieken. Specialiteit van Joeri en Mireille is het werken met goud, platina, titanium en zwart zirkonium. Dit resulteert in bijzondere kleurcombinaties en prachtige vormgeving. Het motto van dit goudsmidsechtpaar: “Volg je hart, dat doen wij ook”.

Adres
Laat 81
1811 EC
Alkmaar

Telefoon
072 520 21 12

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Assieraden


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties