UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Goede doelen KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden leidt sinds 1935 geleidehonden op voor blinden en slechtzienden. Inmiddels worden er meer typen zorghonden opgeleid. De assistentiehond is er voor mensen in een rolstoel. Een autismegeleidehond kan een kind met autisme bijstaan. De buddyhond is een grote steun voor (oud-)geüniformeerden met een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Bij welke baas onze honden ook komen, zij bieden meer kwaliteit van leven; simpelweg levensgeluk. Naast het opleiden van honden doet KNGF Geleidehonden onderzoek naar nieuwe typen zorghonden en technologische vernieuwingen. Denk daarbij aan de medische detectiehonden die mogelijk darmkanker vroegtijdig kunnen opsporen en de positieve rol van dementiehonden voor jonge mensen met dementie. KNGF Geleidehonden wil zoveel mogelijk mensen helpen met een opgeleide hond. Het opleiden van geleidehonden kost flink wat geld. Hiervoor zijn wij grotendeels afhankelijk van giften en nalatenschappen. Uw steun is dan ook welkom. www.geleidehond.nl

Adres
Amsteldijk Noord 42
1184 TD
Amstelveen

Telefoon
020 496 93 33

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Goede doelen


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties