UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Asbestemming Atelier Elcerlyck

Atelier Elcerlyck

Sieraden die de herinnering levend houden ALS EEN GELIEFDE STERFT Of je nu wilt of niet, maar iedereen maakt het mee. Het sterven van een naaste of geliefde, niemand ontkomt aan de dood. Het leven is vergankelijk, maar de herinnering blijft. Zo dacht goudsmid Luci Aversteeg van atelier Elcerlyck uit Bredevoort ook. De Laatste brief De laatste brief, deze wil je goed bewaren en het liefst bij je dragen. Een complete brief in eigen handschrift verwerkt in een gouden of zilveren hanger van 1,7 x 1,7 cm. De buitenkant bestaat uit een in verschillende kleuren verkrijgbare 3D geprinte kunststof houder met daarin een zilveren of gouden plaatje met de gelaserde brief. Alleen leesbaar met behulp van een loep. My memory Candlestick Een gedachteniskaarsje met tekst, persoonlijk of iets neutraals: de memory candlestick naast uw gedenkfoto of bindprentje.

Adres
Prinsenstraat 6
7126 AX
Bredevoort

Telefoon
0543 45 18 25

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Asbestemming


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties