UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Uitvaartkisten Verstegen Uitvaartproducten

Verstegen Uitvaartproducten

Bij Verstegen Uitvaartproducten maken we alle uitvaartkisten geheel in eigen huis. Wij produceren kisten van MDF tot compleet eiken. Daarbij worden ze voorzien mooie stoffering aan de binnenzijde. Wij behandelen onze producten met de grootste zorg, professioneel en vakkundig. Nabestaanden kunnen uitvaartkisten samen met de uitvaartondernemer uitzoeken/bestellen of vooraf zelf hun wensen komen bespreken. Buitenmodelkisten (langer of breder) zijn ook mogelijk. Wenst u een nog persoonlijkere uitstraling aan de uitvaartkist te geven, dan bent u bij ons het juiste adres. Klik hier voor onze mogelijkheden. Uniek in Nederland: Ons specialisme is het persoonlijke graveerwerk op alle door ons gefabriceerde producten. Wilt u een mooie gravure op de uitvaartkist of een dierbaar aandenken met een persoonlijk tintje? Dan kunnen wij daar voor zorgen. Geproduceerd met een computer gestuurde frees / graveermachine. De mogelijkheden zijn talrijk.

Adres
Loogweg 4
6049 CR
Herten

Telefoon
0475 32 94 17

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Uitvaartkisten
LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties