UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Uitvaartkisten Beerenberg

Beerenberg

Beerenberg is opgericht door de ontwerpers / kunstenaars Mark Beerens en Dimitri Jagtenberg. Zij gebruiken hun creatieve talenten voor kwalitatieve en unieke uitvaartproducten. Kwalitatieve vernieuwing Vanuit een klassiek esthetisch gevoel voor schoonheid ontwerpt Beerenberg hedendaagse producten die aansluiten bij een 21ste eeuwse behoefte aan personificatie. Door het constant ontwikkelen van vernieuwende ideeën en het verbeteren van bestaande producten willen zij een “stijlvol” steentje bijdragen binnen de huidige veranderingen in de uitvaart branche. Full colour print In de 21ste eeuw kan een uitvaart werkelijk visueel persoonlijk zijn. Door het gebruik van full colour printen direct op het hout. Door deze techniek is Beerenberg in staat om kwalitatieve unieke ontwerpen te maken, en kan de gehele uitvaart, van rouwbrief tot grafmonument, in dezelfde full colour vormgeving. De Beerenberg kisten kunnen zonder problemen in de koeling. Toestemming van het LVC voor crematie.

Adres
Waterstraat 11 B
6658 AA
Beneden-Leeuwen

Telefoon
0487 84 18 49

Mobiel
06 44 85 83 37

Website

E-mail

Rubriek
Uitvaartkisten


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties