UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Bloemen Brazil Floral Design

Brazil Floral Design

Brazil Floral is uw specialist in o.a. de regio`s Utrecht, `t Gooi en Amsterdam. Het assortiment loopt uiteen van een bescheiden tot een bloemrijk rouwboeket, uiteraard voorzien van een kaart of rouwlint. Brazil Floral staat vervolgens garant voor een perfect verzorgd rouwboeket. Zo brengt u gegarandeerd een waardige laatste bloemengroet. Bloemen spelen rondom een overlijden een belangrijke rol. Ze zijn een uiting voor liefde, troost of medeleven. Bij de persoonlijke keuze voor bloemen zijn veel varianten als b.v. druppel, biedermeier of een hart als teken van liefde mogelijk. Eliza Valentim is de eerste Braziliaanse die afgestudeerd is aan de International Floral Design School Holland. Ze heeft in de loop der jaren in Brazilië en Europa een bijzondere plaats in de samenleving veroverd. Ze zet daarbij haar creativiteit in, samen met de technieken die ze in Brazilië en Nederland heeft geleerd. Haar werk wordt gekenmerkt door een uniek creatief talent.

Adres
Koningshof 5
3481 HN
Harmelen

Telefoon
06 55 13 59 67

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Bloemen


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties