UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Muzikanten Heleen Bartels harp & zang

Heleen Bartels harp & zang

‘Toen Heleen begon met spelen hielden de vogels op met zingen om naar haar te luisteren.’ Ik werd er zelf even stil van, van dit compliment van één van de bezoekers van mijn concert. Maar dat bezoekers mijn voorstelling als een intense belevenis ervaren is precies wat ik wil bereiken: ik voer de bezoekers mee op de klanken van mijn harp en neem ze mee naar Franse bergdorpjes en Ierse kusten. Graag speel en zing ik tijdens uitvaarten door het hele land en vul ik deze in met sfeervolle en meditatieve muziek, zowel instrumentaal als vocaal met harp begeleid. Omdat een uitvaart zo waardevol en persoonlijk is vind ik het belangrijk om mijn muziek zo goed als mogelijk in overeenstemming te brengen met de wensen van de nabestaanden. Mijn repertoire omvat klassieke muziek, volksmuziek en enkele populaire songs.

Adres
Kamillegaarde 10
2803 RP
Gouda

Telefoon
0182 53 85 30

Mobiel
06 23 27 17 38

Website

E-mail

Rubriek
Muzikanten


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties