UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Rouwkleding Suit Up

Suit Up

Suit Up Corporate Fashion is specialist in bedrijfskleding voor de uitvaart branche. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers representatief en naar wens gekleed worden. De herkenbaarheid en professionaliteit die dit teweegbrengt resulteert in onuitwisbare herinnering van uw dienst. Onze collecties zijn gegarandeerd drie jaar naleverbaar en dames en heren kleden we in dezelfde stijl. Onze “never out of stock” collecties zijn zeer uitgebreid. Tevens is het mogelijk samen met ons een exclusieve kledingcollectie te ontwikkelen voor uw organisatie. Daarnaast geloven wij in een productieve samenwerking, waarin efficiëntie centraal staat. De conceptuele uitvoering, implementatie en distributie van uw kleding nemen wij dan ook graag voor onze rekening. Op deze manier kunt u zich blijven focussen op andere delen van uw bedrijfsvoering. Wel zo efficiënt vinden wij.

Adres
Nijverheidsweg 128 D
4879 AZ
Etten-Leur

Telefoon
076 532 87 64

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Rouwkleding


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties