UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Crematoria Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

In alle rust en op de manier zoals u dat wilt afscheid nemen; flexibele aanvangstijden voor begrafenis- en crematieplechtigheden en extra tijd reserveren zonder extra kosten. Ook op zaterdag en ’s avonds. Sfeervol ingerichte faciliteiten; gastvrij ontvangst in de ruime ontvangsthal, een ruime en lichte aula met 150 zitplaatsen (uitbreiding mogelijk) en voorzien van moderne apparatuur, een intiem ingerichte familiekamer en een comfortabele en lichte koffiekamer met een uitgebreid assortiment eten en drinken. In het uitvaartcentrum zijn 3 opbaarkamers. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op bezoek bij uw overleden dierbare. U mag uw overleden dierbare begeleiden naar de afscheidsruimte. In overleg mag u bij de invoer in de oven aanwezig zijn. Meer foto’s en informatie kunt u op onze website en Facebookpagina vinden. Wees welkom voor een oriënterend bezoek. We laten u graag onze faciliteiten zien en informeren u over alle mogelijkheden.

Adres
Rondweg-West 158
9101 BG
Dokkum

Telefoon
0519 23 50 02

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Crematoria


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties