UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Asverstrooiing Zeilschip Bounty

Zeilschip Bounty

Het leven is als een schelp waarin de eeuwigheid blijft ruisen. Asverstrooiing op het Marker- of IJsselmeer. Een bijzondere mogelijkheid, waar wij graag van uw verdriet een mooie en blijvende herinnering van maken.  Op een dag komt er een moment dat u afscheid moet nemen van uw dierbare. Iedereen verwerkt dit verlies op zijn of haar eigen manier. Een asverstrooiing op het open water is een bijzonder intieme en rustgevende manier om gezamenlijk het verdriet te delen en de laatste eer aan de overledene te bewijzen. Wij bieden u en uw naasten een bijzondere en sfeervolle vaartocht op de Nederlandse binnenwateren. Een prachtige ervaring dat ondanks het grote verlies, uw dierbare nog steeds deel uit maakt van het grote geheel. Het water geeft rust. Met het geluid van de golven kunt u de gedachtes en herinneringen even helemaal laten gaan.  Tijdens deze vaartocht heeft u ruim de tijd om op een speciale en natuurlijke wijze afscheid te nemen. In een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij

Adres
Claerbeek 41
8242 KG
Lelystad (Bataviahaven)

Telefoon
0320 82 02 04

Mobiel
06 51 17 30 43

Website

E-mail

Rubriek
Asverstrooiing


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties