UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Gedenkobjecten As Creations

As Creations

As Creations is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verwerking van as in een tijdloos schilderij, memorie hart of sieraad. Wij bieden kwaliteit, discretie en werken met hoogwaardige materialen met als doel een schilderij, memorie hart of sieraad te maken wat dichtbij de klant staat. Er zijn vele mogelijkheden qua formaten, materialen en kleuren en verwerking van de as. Zo kan de as kan naar wens zicht en voelbaar zijn in het schilderij of dat de as zo verwerkt wordt dat het over het hele schilderij verspreid is en één geheel zal vormen In onze 3D schilderijen is de mogelijkheid de as te verwerken in de harten,vlinders, sterren en veren of in de gehele achtergrond.  In onze memorie harten kunt u zelf de kleur aangeven en bieden wij de mogelijkheid uit verschillende standaards. Als u iets speciaals in gedachten heeft dan staan wij hier ook voor open wij zijn er tenslotte voor om u een prachtig tijdloos schilderij, memorie hart of sieraad aan te bieden.

Adres
Hoge Hondstraat 189
7415 GB
Deventer

Telefoon
06 82 04 58 78

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Gedenkobjecten


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties