UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Urnen Dit Pracht

Dit Pracht

Dit Pracht heeft een unieke collectie gedenkobjecten en urnen, die ook als "gewoon" kunstzinnige decoratie integreren in uw interieur. Eigenaresse van Dit Pracht, Dorenda Dennissen, ontwerpt zelf alle gedenkobjecten en urnen, waarna deze in eigen beheer ambachtelijk worden geproduceerd. Elk gedenkobject ofwel gedenkurn bied de nabestaande de mogelijkheid een persoonlijk en/of dierbare herinnerings item toe te voegen, zodat het gevoelsmatig dichter bij de overledene staat en ook écht bij de nabestaande past. Ontworpen en gemaakt met de intentie kracht en steun bieden tijdens het verwerkingsproces en dierbare momenten te gedenken. Naast de standaard collectie maakt Dit Pracht ook gedenkobjecten en urnen op maat.

Adres
Morgenweg 3
5406 NJ
Uden

Telefoon
06 45 72 88 39

Mobiel

Website

E-mail

Rubriek
Urnen


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Sten Ideler Sten Ideler
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 2. Niki Lauda Niki Lauda
  Reacties
  lees meer | 21 reacties
 3. Hidde Bergman Hidde Bergman
  Reacties
  lees meer | 40 reacties
 4. Frans Siemons Frans Siemons
  Reacties
  lees meer | 31 reacties
 5. Peer Mascini Peer Mascini
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 6. Lesley Williams Lesley Williams
  Reacties
  lees meer | 11 reacties