Nieuwsberichten

Simon Gitsels (52) overleden na ongeluk op A50

De 52-jarige Simon Gitsels uit Oosterbeek is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een ongeluk op de A50 bij het Noord-Brabantse Nistelrode.

Lees verder

Untergang-acteur Bruno Ganz (77) overleden

De Zwitserse acteur Bruno Ganz (77), onder meer bekend uit de film Der Untergang, is overleden. Hij stierf volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung in zijn huis in Zürich. Het management van Ganz heeft zijn overlijden bevestigd.

Lees verder

Dode man (71) aangetroffen in boot bij Uitwellingerga

In een boot in de Langstaartenpoel bij Uitwellingerga is zaterdagochtend het levenloze lichaam van een man (71) uit Amsterdam aangetroffen. De politie gaat niet van een misdrijf uit.

Lees verder

Oudste huisbaas van studenten Robert Best (91) overleden

Wageninger Robert Best (91) is overleden. Hij was vermoedelijk de oudste huisbaas van een studentenhuis die er zelf ook woonde. Elke ochtend dronk hij als mannelijke variant van de hospita koffie met ‘zijn’ studenten.

Lees verder

Bestuurder (25) omgekomen door ernstig ongeluk op A59 bij Sprang-Capelle

De autobestuurder die in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven kwam bij een ernstig ongeval op de A59 bij Sprang-Capelle is een 25-jarige Rotterdammer.

Lees verder

Mishandelde vrouw uit Bunschoten-Spakenburg na twee weken overleden

Een 63-jarige vrouw die op 28 januari werd mishandeld in een woning aan de Medemblikker Span in Bunschoten-Spakenburg is bezweken aan haar verwondingen.

Lees verder

Afvalmagnaat Leo van Gansewinkel (80) overleden

Leo van Gansewinkel, grondlegger van afvalbedrijf Van Gansewinkel, is dinsdagochtend op 80-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt afvalbedrijf Ortessa, opgericht door Van Gansewinkels zoon Rob, aan BN DeStem.

Lees verder

Engelse keeperslegende Gordon Banks (81) overleden

Gordon Banks, de legendarische keeper van het WK-winnende Engeland uit 1966, is op 81-jarige leeftijd overleden. Banks wordt beschouwd als een van de beste doelmannen aller tijden.

Lees verder

Olympisch roeikampioen Maximilian Reinelt (30) omgekomen bij skiën

De Duitse olympisch roeikampioen Maximilian Reinelt (30) is zondag om het leven gekomen tijdens het skiën in het Zwitserse Sankt Moritz. Reinelt was onderdeel van de Duitse mannen acht die op de Spelen in Londen in 2012 het goud veroverde.

Lees verder

Vrouw (78) uit Oosterhout komt om bij ernstig ongeluk in Oosterhout

Bij een ongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagmiddag een vrouw (78) uit Oosterhout om het leven gekomen. Dat gebeurde na een ernstige aanrijding met een vrachtwagen.

Lees verder

Vier doden bij auto te water in Obdam

Bij een ongeval aan de Berkmeerdijk in Obdam (Noord-Holland) waarbij een auto in het water is terechtgekomen, zijn volgens de politie vier mensen overleden. Hoe de auto te water is geraakt, is nog onduidelijk.

Lees verder

Britse rapper Cadet (28) omgekomen bij ongeluk met taxi

De Britse rapper Cadet (28) is gisteravond laat overleden toen hij met een taxi onderweg was naar een optreden. Blaine Cameron Johnson, zijn echte naam, kwam om het leven toen het voertuig waarin hij reed, betrokken raakte bij een ernstig auto-ongeluk.

Lees verder

Franse tekenaar en auteur Ungerer overleden

De Franse ontwerper, illustrator en (kinderboeken)schrijver Tomi Ungerer is in de nacht van vrijdag op zaterdag op 87-jarige leeftijd overleden in het huis van zijn dochter in Ierland.

Lees verder

Slachtoffer dodelijk ongeluk Warnsveld is 22-jarige man uit Brummen

De automobilist die zaterdagochtend om het leven kwam bij een verkeersongeluk in Warnsveld komt uit Brummen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het gaat om een 22-jarige man.

Lees verder

Oud-paardensport verslaggever Hans Eijsvogel overleden (91)

In zijn woonplaats Aerdenhout is oud-paardensportverslaggever Hans Eijsvogel overleden. Dat heeft zijn dochter, voormalig hockey-international Marjolein Bolhuis-Eijsvogel, aan het ANP laten weten. Eijsvogel was 91 jaar. Hij overleed afgelopen maandag.

Lees verder

Fietser (18) overlijdt na verkeersongeval op Europaweg in Apeldoorn

Een 18-jarige man uit Apeldoorn is vrijdagavond om het leven gekomen bij een ongeluk op de Europaweg in zijn woonplaats. De jongeman werd op zijn fiets aangereden door een automobilist.

Lees verder

Elisabeth Bastiaansen (93) twee maanden na kwijtschelding zorgkosten overleden

Elisabeth Bastiaansen uit Breda, die eind vorig jaar in het nieuws was omdat ze in de clinch lag met het Centraal Administratiekantoor (CAK), is deze week op 93-jarige leeftijd overleden.

Lees verder

Britse acteur Albert Finney (82) overleden

De Britse acteur Albert Finney, onder meer bekend van Erin Brockovich en Murder on the Orient Express, is op 82-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden. Dat laat zijn familie weten

Lees verder

William ‘Bill’ Allen (96), bevrijder van Den Bosch, overleden

William ‘Bill’ Allen (96) die in oktober 1944 met de 53ste Welsh Divisie Den Bosch bevrijdde is donderdagnacht overleden. Allen was in 2006 bij de jaarlijkse herdenking in Den Bosch. Hij ontmoette Bosschenaar Toon Kroon die door Allen werd geholpen toen hij als jongen van 14 gewond was geraakt bij het oorlogsgeweld.

Lees verder

Ex-Prins Carnaval Someren-Eind Marcel van de Voort overleden

In Someren-Eind is Marcel van de Voort woensdag op 47-jarige leeftijd overleden. Hij was in 2017 Prins Marcel den Twidde van CV De Plattevonder en samen met zijn vrouw Elles sinds 2007 lid van de Raad van Elf.

Lees verder

Paul Timmer (62) overleden

Op 62-jarige leeftijd is dinsdag Paul Timmer overleden als gevolg van complicaties door een operatie. De Almeerder was bekend op het gebied van onder meer muziek en televisie.

Lees verder

Lichaam in vliegtuigwrak is van Emiliano Sala

Het lichaam dat woensdagavond laat geborgen is uit het vliegtuigwrak van de vermiste Emiliano Sala, is inderdaad van de 28-jarige voetballer.

Lees verder

Uitgelicht

Jongetje (4)

Bij een boerderij bij de Noord-Hollandse plaats Sc...

lees meer | reacties 39

Jorg Scherpen

De broer van doelman Kjell Scherpen van FC Emmen i...

lees meer | reacties 13

Leo van Gansewinkel

Leo van Gansewinkel, grondlegger van afvalbedrijf ...

lees meer | reacties 4

Emiliano Sala

Het lichaam dat woensdagavond laat geborgen is ui...

lees meer | reacties 17

Elisabeth Bastiaansen

Elisabeth Bastiaansen uit Breda, die eind vorig ja...

lees meer | reacties 14

Fietser (18)

Een 18-jarige man uit Apeldoorn is vrijdagavond om...

lees meer | reacties 5

Drie personen

Drie personen zijn zondagochtend om het leven geko...

lees meer | reacties 7

Een 63-jarige vrouw

Een 63-jarige vrouw die op 28 januari werd mishand...

lees meer | reacties 4

Checklist

Wat te doen na een overlijden?

Mensenlinq.nl
op uw site

Een actuele lijst van overledenen uit uw regio op uw site?

Stel een vraag

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over uitvaart en afscheid.

Of stel direct uw vraag aan deskundigen