Nieuwsberichten

Paul Nagelmaeker van Neutjesrang plotseling overleden

Zanger, liedjesmaker en acteur Paul Nagelmaeker van het Venlose kleinkunsttrio Neutjesrang is plotseling overleden aan een hartaanval.
Dat heeft de familie van de Veldenaar laten weten.

Lees verder

Vrouw (19) overlijdt bij crash op A28 bij Staphorst

Door een ongeval op de A28 ter hoogte van Staphorst is maandagochtend vroeg een 19-jarige vrouw uit Deventer om het leven gekomen. Haar bijrijder, een 24-jarige vrouw uit Leiden, raakte gewond.

Lees verder

3 Nederlanders omgekomen bij aanslagen Sri Lanka

Bij de gruwelijke aanslagen in Sri Lanka zijn drie Nederlanders omgekomen. De 54-jarige Vrouw en Vrouw (48) en dochtertje van 12 overleden als gevolg van de aanslag op het Cinnamon Grand Hotel in hoofdstad Colombo, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).

Lees verder

Schaatser Jan Uitham (94) tweede tijdens de Elfstedentocht van 1963 overleden

Schaatser Jan Uitham is zaterdagochtend op 94-jarige leeftijd overleden. De Groninger werd tijdens de Elfstedentocht van 1963 tweede, achter winnaar Reinier Paping.

Lees verder

Vrouw (17) komt om bij aanrijding in Nieuw-Lekkerland

Een vrouw (17) uit Nieuw-Lekkerland is vannacht overleden na een aanrijding in haar woonplaats. Dat bevestigt de politie. Het slachtoffer fietste rond 23.40 uur over de Lekdijk toen zij werd geraakt door een bedrijfsauto.

Lees verder

Belgisch wielericoon Patrick Sercu (74) overleden

De Belgische wielerlegende Patrick Sercu is vrijdag op 74-jarige leeftijd overleden. De Vlaming gold in de jaren zestig en zeventig als een van de beste renners op zowel de baan als de weg.

Lees verder

Man (29) komt om bij zeer ernstig ongeval op A58 bij Hoeven

De man die zaterdagavond tegen een boom reed langs de A58 bij Hoeven en later overleed aan zijn verwondingen, is een 29-jarige Bredanaar. Dat meldt de politie. Wat de oorzaak van de botsing is, is nog niet bekend.

Lees verder

Saxofonist Frits Kaatee (81) overleden

De Haagse saxofonist en klarinettist Frits Kaatee is donderdag op 81-jarige leeftijd overleden. Frits Kaatee begon zijn carriere op 11-jarige leeftijd als accordeonist in het orkest The Sunny Boys, waar hij medeoprichter van was.

Lees verder

Regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden

Regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn echtgenote laten weten. Hij werd bekend met films als Het teken van het beest en Nynke, over de politicus Pieter Jelles Troelstra en Nienke van Hichtum.

Lees verder

Britse actrice Mya-Lecia Naylor (16) plotseling overleden

De Britse actrice Mya-Lecia Naylor is op 16-jarige leeftijd plotseling overleden. Op 7 april zakte ze in elkaar en overleed ze. De doodsoorzaak is nog onbekend. Dat laat haar management nu weten.

Lees verder

Man(57) uit Wolvega belandt in stadsgracht Zwolle en overlijdt

Een 57-jarige man uit Wolvega is woensdag overleden nadat hij met zijn auto in de stadsgracht van Zwolle was beland. Brandweerduikers haalden hem uit de auto en reanimeerden hem op de kant, maar in het ziekenhuis overleed hij.

Lees verder

Dode bij explosie en brand in flat Voorburg

Bij een explosie en een brand in een appartement in Voorburg is een dode gevallen. Het gaat volgens de brandweer om de bewoner van de flat. De man werd gewond uit de brandende woning gehaald en overleed korte tijd later.

Lees verder

Hattemer Stadsomroeper Piet Schuijn overleden

Tijdens de commissievergadering van maandagavond kwam burgemeester Jan Willem Wiggers van Hattem met de mededeling dat Stadsomroeper Piet Schuijn is overleden.

Lees verder

Wethouder Dennis op den Dries (35) van de gemeente Hellendoorn overleden

Wethouder Dennis op den Dries van de gemeente Hellendoorn is overleden. De Nijverdaller leed al geruime tijd aan leukemie. Ondanks zijn optimisme en doorzettingsvermogen wist Op den Dries de strijd tegen de ziekte niet te winnen.

Lees verder

Timo van den Bosch (21) uit Zevenbergen overleden na taxi-ongeluk in Sri Lanka

Wat een droomvakantie in Sri Lanka had moet worden, is geëindigd in een tragisch familiedrama. Een gezin uit Zevenbergen is donderdag betrokken geraakt bij een zeer ernstig ongeluk in Matale, ten midden van het Aziatische eiland.

Lees verder

Zweedse actrice Bibi Andersson (83) overleden

De Zweedse actrice Berit Elisabeth 'Bibi' Andersson (83) is overleden. Andersson was een muze van de Zweedse filmregisseur Ingmar Bergman (1918-2007). Andersson speelde in dertien van zijn films inclusief Het zevende zegel (1957) en Persona (1966).

Lees verder

Acteur Gaston van Erven (75) overleden

De toneel- en televisie-acteur Gaston van Erven, onder meer bekend van Medisch Centrum West en Onderweg naar Morgen, is vrijdag in zijn woonplaats Den Haag plotseling overleden. Hij is 75 jaar geworden. Dat heeft de familie laten weten.

Lees verder

Dode bij ontploffing in trein bij station Nijmegen

Op het rangeerterrein bij het Centraal Station in Nijmegen is een ontploffing geweest in een trein. Daarbij is één persoon overleden. Verder zouden er geen slachtoffers zijn.

Lees verder

Man (31) overleden na ongeluk op N712 bij Espel

De man van 31 die gisteren zwaargewond raakte bij een ongeluk op de N712 bij Espel is aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie.

Lees verder

Blackmetalicoon Michiel Eikenaar(42) overlijdt in weekend van 'zijn' festival

Michiel Eikenaar, een van de grootste blackmetalzangers die Nederland ooit heeft gekend, is vrijdag op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder

Dode bij ongeval met spookrijder op A18 bij Wehl

Bij een ernstig ongeval op de snelweg A18 bij Wehl is vanavond rond 20.15 uur een dodelijk slachtoffer gevallen. Dat bevestigt de politie ter plaatse. Meerdere personen raakten gewond. De botsing zou zijn veroorzaakt door een spookrijder.

Lees verder

Man uit Hellendoorn (92) overleden na ongeval in woonplaats

De 92-jarige man die vrijdagmiddag op de Reggeweg in Hellendoorn zwaargewond raakte bij een ongeval op zijn fiets, is aan zijn verwondingen bezweken. Dat meldt de politie zaterdagmiddag.

Lees verder

Chiara (22) loopt op snelweg bij Bad Bentheim en komt om het leven

De 22-jarige Ermelose Chiara van Zeijderveld is zaterdagochtend in alle vroegte om het leven gekomen op de snelweg A31 bij Bad Bentheim net over de grens in Duitsland. Ze liep op de rijbaan en is geschept door een voorbijkomende auto.

Lees verder

Automobilist (20) uit Stadskanaal overleden na ongeluk bij onstwedde

Een twintigjarige automobilist uit Stadskanaal is vrijdagavond overleden nadat hij op de Barkhoornweg (N975) bij Onstwedde van de weg raakte en tegen een boom botste.

Lees verder

33-jarige Zwollenaar komt om het leven bij ongeval in Vinkenbuurt

Op de Koloniedijk in de Vinkenbuurt is zaterdagnacht een 33-jarige Zwollenaar om het leven gekomen. Hij vloog op de bochtige weg uit de bocht. Het mobiel medisch team kwam per heli naar de plaats van het ongeval voor medische assistentie, maar de hulp mocht niet meer baten.

Lees verder

Oud-burgemeester van Mierlo Jan Berkhout overleden

Jan Berkhout, oud-burgemeester van Mierlo, is dinsdag op 88-jarige leeftijd overleden. Berkhout was tussen 1986 en 1995 burgemeester van de toen nog zelfstandige gemeente Mierlo. Hij werd er ook ereburger.

Lees verder

Lichaam gevonden van overleden man in water in Zevenhuizen

Een voorbijganger heeft vrijdagochtend in het water langs de Haspel in het Groningse Zevenhuizen, net over de grens met Friesland, het lichaam van een onbekende overleden man aangetroffen.

Lees verder

Rijperkerk rouwt om de dood van trainer Douwe Zondervan

Na een langdurige ziekte is Douwe Zondervan overleden. Hij mocht maar 56 jaar worden. Douwe Zondervan was een bekende trainer in het Leeuwarder voetbal en ver daarbuiten.

Lees verder

40-jarige Emmenaar komt om bij verkeersongeluk in Noord-Sleen

De automobilist die donderdag om het leven kwam bij een zwaar verkeersongeluk op de N381 bij Noord-sleen is een 40-jarige Emmenaar. Dat heeft de politie vrijdagmorgen bekend gemaakt.

Lees verder

Journalist Max van Weezel (67) overleden

Journalist Max van Weezel is vanochtend op 67-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn vrouw, journalist Anet Bleich, aan de NOS laten weten. Van Weezel werkte jarenlang als parlementair journalist.

Lees verder

Persoon omgekomen bij bedrijfsongeluk in Nieuwolda

Op een bedrijfsterrein in Nieuwolda is donderdagochtend een man om het leven gekomen. Een medewerker van het bedrijf aan de provinciale weg raakte bekneld tijdens werkzaamheden met een kraan. De man raakte zodanig gewond dat hij is overleden.

Lees verder

Gitarist en scout Ruud Habets overleden

De 53-jarige gitarist en scoutingman Ruud Habets uit de wijk Holz in Kerkrade is woensdagmorgen 10 april plotseling overleden.

Lees verder

Uitgelicht

Jeroen van Beek

De vier personen die vanochtend om het leven zijn ...

lees meer | reacties 25

Ömer Dogan

De vier personen die vanochtend om het leven zijn ...

lees meer | reacties 8

Damian Echter (23)

De vier personen die vanochtend om het leven zijn ...

lees meer | reacties 20

Brandon Leatemia (23)

De vier personen die vanochtend om het leven zijn ...

lees meer | reacties 14

Yunus (16) Emre (18) Mohammed (21) en zwager omgekomen op A12

De Turkse gemeenschap in Den Haag is in diepe rouw...

lees meer | reacties 12

Douwe Zondervan

Na een langdurige ziekte is Douwe Zondervan overle...

lees meer | reacties 27

Frits Kaatee

De Haagse saxofonist en klarinettist Frits Kaatee ...

lees meer | reacties 6

Timo van den Bosch

Wat een droomvakantie in Sri Lanka had moet worden...

lees meer | reacties 27

Checklist

Wat te doen na een overlijden?

Mensenlinq.nl
op uw site

Een actuele lijst van overledenen uit uw regio op uw site?

Stel een vraag

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over uitvaart en afscheid.

Of stel direct uw vraag aan deskundigen