Nieuwsberichten

Oud-burgemeester van Eibergen Aaltje Emmens - Knol (73) overleden

Oud-burgemeester Aaltje Emmens - Knol (73) van Eibergen is overleden. Ze overleed maandag na een lang ziekbed. Aaltje Emmens - Knol was van 1996 tot 2002 burgemeester van Eibergen, een van de gemeenten die per 2005 opging in Berkelland.

Lees verder

Motorrijder overleden na botsing met auto in Schijndel

Op de Boxtelseweg in Schijndel is dinsdagavond een ernstig ongeluk gebeurd. Een motorrijder is overleden nadat hij tegen een auto botste. Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur.

Lees verder

Oud-politicus Wim Mateman uit Aalten overleden

Oud-politicus Wim Mateman is overleden. Mateman was onder meer raadslid, wethouder en Tweede Kamerlid voor het CDA. Hij werd in 1945 geboren in Aalten. Zaterdag overleed hij.

Lees verder

Rinia Carlien Hazra (68) die mishandeld werd overleden

De 68-jarige Rinia Carlien Hazra Chitanie die op eerste paasdag slachtoffer werd van een mishandeling in Geervliet in Buitenveldert , is maandag overleden aan haar verwondingen.

Lees verder

Man (35) omgekomen bij ongeluk op A58 ter hoogte van Rucphen

Op de A58 ter hoogte van Rucphen is dinsdagochtend een man uit Oudenbosch omgekomen bij een ongeluk. Een personenauto reed op de snelweg in de richting van Breda en is door een onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen gebotst.

Lees verder

Jan Olthuis (62) komt om het leven bij aanrijding in Lochem

De automobilist die maandagavond rond middernacht om het leven kwam bij een aanrijding in Lochem, is 62-jarige Jan Olthuis uit Ruurlo. Volgens de politie is de oorzaak van het ongeval niet meer te achterhalen.

Lees verder

Pastor Michiel Zeinstra uit Rossum overleden

Pastor Michiel Zeinstra van de Plechelmusparochie in Rossum is zondagavond, op eerste pinksterdag, overleden. Hij werd 77 jaar oud. De in Friesland geboren Zeinstra was ruim twintig jaar betrokken bij de geloofsgemeenschap.

Lees verder

Nederlandse vrouw uit Utrecht (63) verongelukt in Spanje

Een 63-jarige Nederlandse vrouw is vandaag om het leven gekomen nadat zij en haar 67-jarige reisgenote waren aangereden op een populaire wandelroute naar het Spaanse pelgrimsoord Santiago de Compostella

Lees verder

Bekende Mierlonaar Toon Bekx (81) overleden

In Mierlo is vrijdag 7 juni Toon Bekx overleden. Hij werd 81 jaar. Bekx was een bekende Mierlonaar. Onder meer omdat hij tot een paar jaar geleden meer dan 60 jaar collectant was in de Heilige Lucia Kerk.

Lees verder

Wim Muller uit Bleijerheide overleden

Kerkradenaar Wim Muller, geboren op 4 juli 1960, is zaterdagmiddag 8 juni overleden. Drie dagen eerder werd nog als laatste eerbetoon een springkussen in gebruik genomen bij speeltuin Prickbos, waar hij jarenlang voorzitter was.

Lees verder

Stadsfiguur Jan de Gitarist overleden

Stadsfiguur ‘Jan de Gitarist’ van Maastricht, afkomstig uit het Wittevrouwenveld, is donderdag 6 juni overleden.

Lees verder

Grondlegger verkeersinformatie Rob Van Rees overleden

In zijn woonplaats Nijmegen is Rob van Rees overleden op 80-jarige leeftijd. Dat heeft zijn zoon naar buiten gebracht. Van Rees geldt als grondlegger van de verkeersinformatie op de radio.

Lees verder

Auto te water geraakt bij Thesinge; 66-jarige vrouw overleden

Een 66-jarige vrouw is overleden bij een ongeluk in Thesinge. Voorbijgangers vonden haar auto zaterdagmiddag rond 15:30 uur in het water langs de Thesingerweg.

Lees verder

Zoontje River Kelly (3) van countryzanger Granger Smith overleden

Het blijkt dat zijn zoontje is overleden door verdrinking. De countryster deelde donderdag op social media het ’ondenkbare nieuws’ dat zijn jongste zoon. River Kelly, overleden is na ’een tragisch ongeluk’.

Lees verder

Automobilist komt om in Thesinge

Een nog onbekende automobilist is in het Groningse dorpje Thesinge met zijn voertuig in een sloot beland en overleden.

Lees verder

Dode en zwaargewonde bij verkeersongeval Callantsoog

Op een kruising van de Zuidschinkeldijk in Callantsoog heeft zaterdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een persoon om het leven is gekomen.

Lees verder

Automobilist (23) uit Langerak overleden na botsing tegen boom

Een 23-jarige man uit Langerak is vannacht overleden bij een auto-ongeluk. Hij botste met zijn voertuig tegen een boom langs de Peppelweg in Groot-Ammers.

Lees verder

Karol Glot (30) uit Lith overleden na eenzijdige aanrijding in Den Bosch

Op de Hustenweg in Den Bosch heeft zaterdagochtend een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Karol Glot (30) uit Lith verloor de controle over het stuur en botste op een boom. De bestuurder, een man, kwam daarbij om het leven.

Lees verder

Maaltijdbezorger overleden na aanrijding in Rotterdam

Een maaltijdbezorger is vrijdagavond om het leven gekomen in Rotterdam Oost. Het slachtoffer kwam in botsing met een auto.

Lees verder

Medewerker RijnlandRoute overleden na ongeval

Een man die eerder deze week zwaargewond was geraakt door een ongeval tijdens werkzaamheden aan de RijnlandRoute, is in het ziekenhuis overleden.

Lees verder

Legendarische pianist Dr. John (77) overleden

Zesvoudig Grammy-winnaar Dr. John is donderdag op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. Dr. John is een van de meest geëerde pianisten in de rijke muziekhistorie van de stad New Orleans.

Lees verder

Nederlandse piloot Marcel van Hattem (52) omgekomen bij Brisbane

Een Nederlandse sportvlieger is bij de Australische stad Brisbane om het leven gekomen. Het lichaam van de in Australië wonende man is vandaag gevonden, nadat hij gisteren met zijn vliegtuigje voor de kust ten zuidoosten van Brisbane was verdwenen.

Lees verder

70-jarige bewoonder overleden bij brand in zorggebouw in Sint Nicolaasga

Bij een brand in zorggebouw WilhelminaOord aan de Sietze Hepkemalaan in Sint Nicolaasga is woensdagavond een een 70-jarige bewoner om het leven gekomen.

Lees verder

Oud-voorzitter UEFA Lennart Johansson overleden

Voormalig UEFA-voorzitter Lennart Johansson is na een kort ziekbed overleden. Dat meldt de Zweedse voetbalbond. Johansson leidde de Europese voetbalunie van 1990 tot 2007

Lees verder

Vrouw omgekomen bij ernstig ongeluk in Aarle-Rixtel

Een vrouw is dinsdagmiddag iets voor 17.30 uur omgekomen bij een ongeluk aan de Kloosterdreef in Aarle-Rixtel. De auto waarin de vrouw zat botste tegen een boom en kwam in een droge sloot terecht.

Lees verder

Naambedenker 'Studio Sport' en uitspraak 'voetbal is oorlog' overleden

De bedenker van de naam Studio Sport, Ed van Opzeeland, is overleden. De sportjournalist is 91 jaar geworden. Van Opzeeland maakte voor het eerst naam als journalist van Het Parool.

Lees verder

Doodzieke ‘engel’ Harry (5) die coureur Lewis Hamilton inspireerde overleden

Harry Shaw, de vijfjarige doodzieke jongen die Lewis Hamilton inspireerde tot het winnen van de Grand Prix in Barcelona en door de formule 1-coureur zijn ‘engel’ werd genoemd, is afgelopen zaterdag overleden.

Lees verder

Laatste overlevende Sobibór in Israël overleden

De voor zover bekend laatste nog levende gevangene van nazivernietigingskamp Sobibór is in Israël overleden. Semion Rosenfeld (96) was een van de weinigen die uit het kamp wisten te ontsnappen.

Lees verder

Uitgelicht

Martine Bijl (71)

Martine Bijl (71) is overleden. De presentatrice o...

lees meer | reacties 86

Rinia Carlien Hazra Chitanie

De 68-jarige Rinia Carlien Hazra Chitanie die op e...

lees meer | reacties 7

Pater Michiel Haije Zeinstra

Pastor Michiel Zeinstra van de Plechelmusparochie ...

lees meer | reacties 6

Johan Nijkamp

Uitvaartverzorger Johan Nijkamp is afgelopen zonda...

lees meer | reacties 22

River Kelly (3)

Het blijkt dat zijn zoontje is overleden door ver...

lees meer | reacties 6

Nol Voskens

De ‘vader’ van de Osse pubquizwereld is overleden;...

lees meer | reacties 7

Harry Shaw

Harry Shaw, de vijfjarige doodzieke jongen die Lew...

lees meer | reacties 12

Rob Van Rees

In zijn woonplaats Nijmegen is Rob van Rees overle...

lees meer | reacties 3

Checklist

Wat te doen na een overlijden?

Mensenlinq.nl
op uw site

Een actuele lijst van overledenen uit uw regio op uw site?

Stel een vraag

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over uitvaart en afscheid.

Of stel direct uw vraag aan deskundigen