UITVAARTADRESSENGIDS IS DÉ BEDRIJVENGIDS VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Mensenlinq uitvaartadressengids inventariseert alle bedrijven welke u kunnen helpen met het geven van een persoonlijke invulling aan alle fasen rondom een overlijden.

Type hier uw trefwoord, bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie.

Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen

Uitvaartadressengids Rouwboeketten Afscheid met Bloemen BV

Afscheid met Bloemen BV

Afscheid met Bloemen is een samenwerking tussen 20 bloemen-detaillisten die al jarenlang op het hoogste niveau acteren en iedere dag weer, gedreven door hun passie, voor de klant het mooiste arrangement of boeket maken, wat op dat moment mogelijk is. Na de lancering van de website begin oktober 2015, zullen de initiatiefnemers proberen het aantal deelnemers uit te bouwen naar ongeveer 30. Zodat in of vlakbij bijna elke grote stad in Nederland een Partner van Afscheid met Bloemen gevestigd is. Op deze manier is het óók voor deze detaillisten mogelijk vindbaar te zijn en te blijven online. Maar tegelijkertijd zullen deze bedrijven hun charme en klantvriendelijkheid niet verliezen. Hun voordeur staat letterlijk nog open voor advies. Op deze manier kunnen Partners van Afscheid met Bloemen het beste van 2 werelden bieden. De consument vindt ons en oriënteert zich online … maar kan zo nodig deze ondernemers bellen of bezoeken. U kunt ons 7 dagen per week, van 09.00 tot 21.00 bereiken.

Adres
Van Naeldwijcklaan 53
2902 BE
Capelle aan den IJssel

Telefoon
088 70 60 500

Website

E-mail

Rubriek
Rouwboeketten


LocatieFotos


AANBIEDERS

Ieder bedrijf of dienstverlener die een product of dienst aanbiedt binnen deze sector komt in aanmerking voor gratis registratie.

Binnen de gewenste rubriek worden de gegevens op bedrijfsnaam gepresenteerd, waarbij aanbieders met een uitgebreide registratie als eerste worden getoond. Minimaal eenmaal per jaar zullen wij alle geregistreerde gegevens controleren en u vragen of u vermeld wilt blijven op deze website.

Aanmeldformulier


Uitgelicht

 1. Maarten van Rossum Maarten van Rossum
  Reacties
  lees meer | 18 reacties
 2. Sofie Kerklaan Sofie Kerklaan
  Reacties
  lees meer | 9 reacties
 3. Hans Vermeulen Hans Vermeulen
  Reacties
  lees meer | 19 reacties
 4. Yvonne Meijers Yvonne Meijers
  Reacties
  lees meer | 13 reacties
 5. Willem Dekker Willem Dekker
  Reacties
  lees meer | 5 reacties
 6. Daan van der Meijden Daan van der Meijden
  Reacties
  lees meer | 11 reacties