Zoek een overlijdensbericht in uw regio

zoekvelden
zoekvelden

Tharukshan Selvam

Overleden op 8-1-2017


De Limburger
overlijdensbericht van Tharukshan Selvam

OverlijdensberichtenCondoleanceberichten

 1. Op 19 januari 2017 geplaatst door: Donny
  Heel veel sterkte nogmaals met het verlies, zo sneu dat dit heeft moeten gebeuren, geen woorden voor. Rust zacht, daar heb je meer rust dan hier en niet slecht bedoeld. Daar wordt ie met rust gelaten,

 2. Op 16 januari 2017 geplaatst door: As
  Als alles donker wordt je geen uitweg ziet...hulp faalt dan zoek je naar een nieuw licht! Hoop dat je nu VREDE moge ervaren. Voor alle pesters....weet wat je doet en aanricht De impact is groter dan je denkt te hebben met "grappig" te zijn en stoerdoenenrij...voor alle die hierdoor geschokt zijn...sterkte.

 3. Op 16 januari 2017 geplaatst door: Monique Kuiper
  Lieve Tharukshan, ik zou zo graag willen dat je nog hier was, ik kende je niet maar ik voel veel verdriet door wat jou is aangedaan. Ik zou willen dat je kon horen wat de mensen nu over je zeggen, dat je zo aardig was en hoe iedereen je zal missen, misschien was je dan gebleven. Had je maar eerder iets gezegd.. Ik hoop dat je je nu wel veilig voelt en dat je op een betere plek bent. Rust zacht jongen. En voor alle mensen die dit op hun geweten hebben, ik hoop niet dat jullie met je schijnheilige koppen in de stille tocht hebben meegelopen, dat zou echt te treurig zijn, de onderste steen moet boven, karma komt voor jullie. Ik heb echt de tranen in mijn ogen en voel diep mee met de familie die ik veel kracht en liefde toe wens. Rust zacht..

 4. Op 14 januari 2017 geplaatst door: JR
  Laf wat ze jou hebben aangedaan Tharukshan.Triest dat een mooi mens als jij daar de dupe van bent geworden. De dupe van respectloosheid en verharding. En niemand die jou heeft bijgestaan. Lieve Tarukshan ik ken je niet maar heb wel het gevoel je te hebben gekend zoals mensen beschrijven wie jij was. Verdrietig dat jij alleen hebt rondgelopen met een last die jouw je levensvreugde heeft ontnomen. Mijn hart huilt voor jou. Waar je ook bent, hope you are in a better place. Familie en vrienden heel veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

 5. Op 14 januari 2017 geplaatst door: As
  Je wilt vooruit bouwt aan een toekomst en dan wordt je daarin "geplaagd", beledigt waarom doen we elkaar dit aan? Waar zijn de normen en waarde om een mens te respecteren. Te vaak gebeurt dit nog ondanks dat men steeds beter beloofd. Onwaardig om zo om te gaan met je medemens...moge de daders en professionele hulp instantie inzien wat men berokkend en achterlaat aan zijn dierbare. Te vaak komt het voor...moge zijn familie gesterkt worden door de vele mensen die dit verafschuwen. Rust in Vrede lieve jongen.

 6. Op 13 januari 2017 geplaatst door: Lorenzo002
  Geen woorden voor dit.... Zoveel kwaad, woede, en verdriet komt er boven..... Als ik heb had gekend en hij nog geen einde had gemaakt zou ik er echt voor hem zijn als een goeie kameraad. Ben een jaartje ouder dan hem en dan nog het besef dat deze jongen nog een heel leven voor zich had ... Die dromen die hij had..... Kan er niet tegen dat deze aanstichters nog rond kunnen lopen... Persoonlijk zou ik ze de***** maar daar bereik niks mee. Rust zacht kameraad en ik hoop dat je je rust hebt gevonden.

 7. Op 13 januari 2017 geplaatst door: Jojo
  Heel veel sterkte fam. Tarrukshan dit is ech heavy hoop de daders worden hard aan gepakt om zo manier je zoon je broertje te verliezen geen worden voor heel veel sterkte aan de fam x x

 8. Op 13 januari 2017 geplaatst door: Lennie
  We leven in zo'n mooi en goed land. Met kansen en mogelijkheden. Tarukshan benutte deze volop naar wat ik begrepen heb.
  En dit is wat hem gebeurd en overkomen is. Een mooi mens waar ieder wat van kon leren....en nog!!!
  Hij had zoveel liefde te bieden aan zijn medemens.
  Voor iedereen die dit leest, ook de pesters en ouders hiervan, leer kinderen in liefde te leven. Toon het niet alleen, maar praat hierover met elkaar. STA STIL
  Heel veel kracht, liefde, vertrouwen en troost voor de ouders en familie gewenst!!!!

 9. Op 13 januari 2017 geplaatst door: Sandra
  Weet dat u en uw zoon in de harten van velen zit. Mijn excuses dat wij Tharukshan niet hebben geholpen. Dat onze maatschappij zo verdorven is en dat pesten getolereerd wordt. Ik schaam mij diep dat dit gebeurd is. Wat moet het een zware, pijnlijk tijd voor zijn familie en echte vrienden zijn. Het is een schrale troost maar Tharukshan is nu op een veilige plek, waar hij rust en liefde vindt. Niemand kan hem nog pijn doen. Er komt een dag dat jullie hem weer zien, ik weet het zeker. Voor nu en in de toekomst wens ik u troost en sterkte.

 10. Op 13 januari 2017 geplaatst door: Dan
  Niet te bevatten dat hij moest gebeuren is zelfmoord door het cyberpesten.


  Heel veel sterkte aan zijn ouders, broers, zussen, familie uit Sir Lanka en nabestaanden.


Teken condoleanceregister

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Reageren

Mocht uw condoleance na het versturen niet direct zichtbaar zijn, kijkt u dan op een later tijdstip nog eens.


Levensverhaal

Voor deze persoon is nog geen levensverhaal beschikbaar.

Maak nu een levensverhaal aan

Uitgelicht

 1. badmeester Gert Assink badmeester Gert Assink
  Reacties
  lees meer | 35 reacties
 2. Ellen Wokke Ellen Wokke
  Reacties
  lees meer | 11 reacties
 3. Wiel Vestjens Wiel Vestjens
  Reacties
  lees meer | 10 reacties
 4. Een 62-jarige man uit Zwolle Een 62-jarige man uit Zwolle
  Reacties
  lees meer | 8 reacties
 5. Wilfred Vrieswijk Wilfred Vrieswijk
  Reacties
  lees meer | 5 reacties
 6. Harrie van den Bersselaar Harrie van den Bersselaar
  Reacties
  lees meer | 2 reacties